DNA mærkning

dna mærkning

Måske har du desværre været udsat for indbrud. Hos KN Låseteknik forstår vi fuldt ud, hvor ubehagelig en følelse det er at komme hjem og opdage, at indbrudstyve rodet i dine ting. Det giver en forfærdelig følelse af magtløshed og vrede. Nu vil du gerne skaffe dig en sikkerhedsløsning der kan afskrække indbrudstyve, så de holder sig langt væk fra dit hjem og dine ejendele. Det kan vise sig, at dna-mærkning (stavet også dna mærkning) er løsningen på den situation du står i.

Det man kalder dna-mærkning, er faktisk en syntetisk sporingsvæske, som kan analyseres ligesom menneskeligt dna. Dna-mærkning indeholder såkaldte micro-prikker, der måler 0,5-1 mm. Disse prikker gør det muligt at finde den unikke dna-mærkning under et mikroskop. På denne måde kan politiet både i Danmark og i udlandet se, at det drejer sig om dine mærkede ejendele, når tyvekosterne dukker op.

Dna-mærkning forebygger mod indbrud

Eftersom sporingsvæsken lyser UV-lys, kan tyve og hælere finde på at lede efter mærkerne med UV-lys for at undgå dine mærkede ejendele. Det gør, at det bliver svært for tyve og hælere at sælge tyvekosterne. Det er nok forklaringen på, at man i England har konstateret, at risikoen for at få indbrud er 83% lavere i et hjem der har skiltet med dna-mærkning. Det viser tydeligt, at brugen af denne sporingsvæske har en klar forebyggende effekt.

Vi siger dog ikke, at det er den løsning, vi anbefaler uden at drøfte det med dig. Men vi kan sammen kigge på de mange sikkerhedsløsninger, vi har og finde frem til en, der er tilpasset dine behov. Vi lytter til dig. På baggrund af dine ønsker kan vi så anbefale, hvad vi synes giver mest mening for dig. Hos KN Låseteknik har vi altid fokus på dig som kunde.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]