Magnetlås

Magnetlås

En magnetlås er en nem og billig måde hvorpå man kan styre sine døre ved hjælp af tastatur, åbnings knap, kortlæsere, kodelåse og timere. Man kan vælge at anvende denne type sikrings løsning i virksomheder, boligforeninger, institutioner, kontorbygninger, sports anlæg, udvendige døre i lejligheder og parcelhuse. Som du kan høre, så er mulighederne næsten uendelige. Hos KN Låseteknik har vi gjort os nogle gode erfaringer med magnetlåse.

En magnetlås er en velegnet sikkerheds løsning til dagaflåsning. Det gælder især de steder, hvor man gerne vil have en meget kort reaktionstid fra låsen. En magnetlås giver derfor en problemfri persontrafik rundt i bygningen. Derfor kan vi ved KN Låseteknik varmt anbefale dem. Men det kommer selvfølgelig an på den funktion, låsen skal spille.

En gnidningsfri sikringsløsning med magnetlås

Magnetlåse kan monteres på metaldøre, aluminiumsdøre og træ/aluminiumsdøre med rethedsgaranti. Man kan vælge at omstille låsen til enten retvendt eller omvendt funktion. Hvis man vælger den retvendte funktion, så åbner det udvendige greb, kun når der er strøm på. Hvis man på den anden side foretrækker den omvendte funktion, så åbner det udvendige greb, kun når strømmen bliver afbrudt. Man kan dog altid åbne låsene manuelt ved hjælp af nøgler eller vridere. Det er faktisk det smarte ved magnetlåse.

Måske er du bekymret over driftsomkostninger og strømforbruget. Virkeligheden er, at nu om dagen er magnetlåsenes elforbrug minimalt i forhold til, hvordan det var før i tiden. Låseproducenter er efterhånden blevet bedre til at fremstille energibesparende låse. KN Låseteknik har rigtig meget erfaring med at installere og montere magnetlåse til erhvervskunder. Vi lytter selvfølgelig til dig, men du kan også forvente brugbar sparring. Vi guider gerne vores kunder, så de vælger en sikkerhedsløsning, der tilfredsstiller både deres ønsker og behov.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]