Pengeskab

Pengeskab

Der er nogle, der påstår, at der er billige sikringsskabe, som kan åbnes med en kartoffel. Vi er ret sikre på, at det ikke er den slags, du har tænkt dig at købe. Alligevel kan det være en udfordring at sætte sig ind i de forskellige egenskaber, der kendetegner et bestemt pengeskab. Hos KN Låseteknik får du den rådgivning, du behøver for at vælge et pengeskab, der dækker dine behov. Mange vælger at skaffe sig et pengeskab som en sikker løsning til deres værdipapirer, fotos, regnskab eller penge. På den måde forhindrer de indbrudstyve i at stjæle deres ejendele. Ved tilfælde af brand er et brandskab nok den mulighed, man må vælge.

Det kan meget vel være, at et fastboltet værdiskab, hvor man kan bevare penge, smykker, pas eller andre værdidokumenter, er den løsning, du behøver. Værdiskabe egner sig til private husholdninger, fordi man kan skaffe sig et til en rimelig pris. Men det kan alligevel være en effektiv måde at nedsætte risikoen for, at indbrudstyvene får fat på dine værdigenstande. Som regel har indbrudstyve kort tid til at arbejde i. Så hvis de kan se, at du har et værdiskab, så kan det godt være, at de vælger at indsamle andre og mindre værdifulde genstande. Opgaven med at bryde et værdiskab er simpelthen for stor en mundfuld.

Oplukning af pengeskab

Men hvad nu hvis du har brug for hjælp til at lukke dit sikringsskab op? Hos KN Låseteknik er vores autoriserede låsesmede klare til at hjælpe dig, når dit sikringsskab skal låses op. Der kan være forskellige grunde til, at dit sikringsskab ikke virker hensigtsmæssigt. Måske har du glemt koden til den elektroniske lås. Nøglen er blevet væk eller også virker den sædvanlige kode bare ikke på grund af batteri- eller hukommelsessvigt. Uanset hvad årsagen til problemet er, så er vi ret sikre på, at vi kan løse det. Vi ved, at det kan være meget frustrerende at have et pengeskab, der ikke lukker op. Ring til os og hent et uforpligtende tilbud.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]