Låsesmed Fjerritslev

KN Låseteknik er en veletableret og velrenommeret virksomhed med fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vi dækker Vendsyssel og det meste af Nordjylland. Derfor kan vi også med stolthed sige, at vi er din lokalkendte låsesmed i Fjerritslev og opland. Vores låsesmede udfører alle typer af låsetekniske opgaver til både private og erhvervsdrivende, og så rådgiver og vejleder vi dig gennem hele processen. Vi tilbyder bl.a.:

  • Låseservice som f.eks. vedligeholdelse og udskiftning af dine låse
  • Opsætning og valg af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse til f.eks. huse, biler, lejligheder og bankbokse
  • Installering af dørlukkere og dørpumper
  • Installering af magnetlåse og motorlåse 
  • Omlægning og omkodning af dine låse

KN Låsetekniks låsesmede er kvalitetsbevidste, og går ikke på kompromis med kvalitet eller serviceniveau. For at yde den bedste service stræber vi altid efter fire nøgleværdier, som er: viden, forståelse, kvalitet og god service. Af de grunde er det vigtigt for os, at vores låsesmede altid er up-to-date med den seneste udvikling på vores ekspertiseområder. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig den helt rigtige sikkerhedsløsning.

Ejer Peter Allan Christensen driver KN Låseteknik, og har i mange år arbejdet inden for sikkerhedsbranchen. Løbende har Peter efter- og videreuddannet sig, og på denne måde har han opbygget sig en både solid og kompetencemæssig bred viden om sikkerhedsmæssige løsninger. Det er din garanti for at få professionel og faglig stærk rådgivning inden for låsetekniske løsninger.

Hos os er det dig, der er i centrum. Vi står altid til rådighed for at tage hånd om din sikkerhed og tryghed. Vi lytter til dig, og vores låsesmedes fornemmeste opgave er at yde dig professionel, kompetent og effektiv rådgivning hver gang. Vi lytter til dine behov og sørger for, at du får de bedst egnede og de mest sikre produkter og løsninger, der findes på markedet. Hos KN Låseteknik påtager vi os alle typer låsetekniske opgaver, og ingen er for store eller for små til os. Vi står altid parat til at hjælpe dig. Du behøver derfor heller ikke tøve med at ringe til os på 40 42 16 58 eller skrive på [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.