Adgangskontrol

Adgangskontrol

Du søger efter et adgangskontrolsystem, som kan give din virksomhed den optimale sikkerhed. Du er blevet tildelt opgaven med at finde en låsesmed, der kan tilbyde de sikkerhedsløsninger, I nu efterspørger. Vi er glade for, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Det giver os nemlig anledning til at fortælle dig mere om vores sikringssystemer med adgangskontrol. KN Låseteknik servicerer både erhvervs- og privatkunder. Ganske vist ligger vores hovedkontor i Hjørring, men vi kører i hele Nordjylland. Så geografien spiller ingen rolle for os.

Der er mange systemer med adgangskontrol på markedet. Nogle af dem kombinerer mekanik og elektronik. Det betyder altså, at man bruger nøgler til at få adgang til ejendommen, men man øger sikkerheden ved at bruge en række elektromekaniske cylindre og hængelåse. Der er også adgangskontrol- og tyverialarmsystemer, man kan styre fra en computer.

KN Låseteknik installerer adgangskontrol systemer for dig

Hvis du er privatkunde eller ejer et lille firma, så kan vi skræddersy en sikkerhedsløsning til dig, så den dækker dine personlige behov. Hos KN Låseteknik finder du alt, hvad du har brug for til sikring af din ejendom eller virksomhed i hele Nordjylland. Vi tilbyder produkter og serviceydelser til alle typer døre, både indvendige døre og yderdøre. Måske har du tænkt dig at installere en brugervenlig adgangskontrol, hvor man ikke bruger nøgler, men brikker, adgangskort, koder eller virtuelle nøgler. Hvis det er tilfældet, så kan vi også vejlede dig angående det system, der er mest hensigtsmæssigt med hensyn til dine behov.

Hvis det er en enkel løsning, du har brug for, så kan vi anbefale et brugervenligt adgangskontrolsystem, der anvender adgangskort eller brikker. Disse kort kan enten være en erstatning for eller et supplement til dine almindelige nøgler. Systemet er enkelt, men meget effektivt. Man kan let udelukke personer, som ikke skal have adgang uden overflødige omkostninger til omkodning af dine låse. Ring til os. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]