Services

Faguddannet personale

Hos KN Låseteknik bliver du mødt af faguddannet personale, som brænder for at hjælpe dig med dine specifikke behov. Vi har kompetencer inden for en lang række områder;

 

Vi tilbyder:

  • Låseservice

Vi tager hånd om din sikkerhed. Uanset hvilken type lås, og hvad låsen er til, hjælper vi dig med vores låseservice. 

 

  • Låsesystemer

Forskellige låsesystemer har forskellige vejledninger ved brug. Vi er fagpersoner indenfor låsesystemer, og kan knække enhver kode for dig.

 

  • Oplukning af hus/lejlighed/bil/bankboks

Har du glemt, tabt eller fået stjålet din nøgle til en af ovenstående ting? Vi hjælper med oplukning af både hus og lejlighed samt biler og bankbokse.

 

  • Dørlukker / dørpumpe

Skal du have installeret en dørlukker eller dørpumpe, kan vi hos KN Låseteknik hjælpe dig til den bedste og rigtige installation. 

 

  • Magnet- og motorlåse

Magnetlåse er et effektivt låsesystem uanset om det er et skab, en dør eller noget tredje låsen skal bruges til. Har du brug for en større sikkerhed kan vi hos KN Låseteknik også hjælpe med motorlåse, som giver en højere sikkerhed.

 

  • Omlægning / omkodning

Der kan være flere årsager til at omlægge / omkode dine låse. Med en omlægning af dine låsecylindre vil du for eksempel kunne bruge den samme nøgle til flere formål. Få en samlet nøgle til hus, postkasse, hængelås m.m. Har du for eksempel glemt koden til hængelåsen på skuret, kan en omkodning være med til at løse dit problem. 

 

  • Sikkerhedsråd og vejledning

Har du brug for råd og vejledning i forhold til din sikkerhed, så er vi altid klar på at vejlede dig. Hos KN Låseteknik møder du faguddannet personale, som er klar til at imødekomme dine unikke behov.

 

  • God service

At levere en god service er en hjørnesten for os. KN Låseteknik har en vision med din interesse i fokus, med den bedst mulige behandling og løsning på netop dine behov. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf.: 40 42 16 58 eller skrive en mail til [email protected] eller via vores vores kontaktformular.