Profil

KN Låseteknik

Vi udfører låseopgaver i hele Vendsyssel og Nordjylland – ingen opgaver er for store eller for små. 

 

KN Låseteknik ejes og bestyres af låsesmed Peter Allan Christensen. Peter har de sidste mange år arbejdet inden for sikkerhedsbranchen, og det er netop fagligheden hos Peter og de øvrige låsesmede i virksomheden, som gør KN Låseteknik til din foretrukne låsesmed.

 

Viden, kvalitet, forståelse og god service er alle nøgleværdier, vi tager med os på arbejde hver dag. Fos os handler det om at skabe værdi for vores kunder. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så du som kunde er sikker på at få leveret det bedste resultat. KN Låsetekniks vision er en virksomhed med kunden i fokus, og med den bedst mulige behandling samt løsning til de enkelte og specifikke behov.

 

Kundens interesse er vores fokus.

 

Hos KN Låseteknik møder du et faguddannet personale, som har stor erfaring fra flere år i branchen. Et sæt skarpe kompetencer, og mange års erfaring, sikrer et højt fagligt niveau hos alle vores låsesmede. Vi udvikler os konstant for at stå i spidsen for branchen, og derfor stræber vi hele tiden efter at blive bedre for at kunne bistå dig som kunde, på bedst mulig vis.

 

Vi har derudover et bredt netværk af samarbejdspartnere og interessenter. Blandt andet samarbejder vi med forsikringsselskaber, og en række nordjyske kommuner samt beredskabet. Som eneste låsesmed i Vendsyssel er vi godkendt af Rigspolitiet.

 

Vores kvalitet står ikke alene. Hos KN Låseteknik har vi en ISO-9001:2015 certificering, som sikrer dig en ensartet høj kvalitet. Vi er naturligvis også medlem af Låsesmede Foreningen, som er dit blåstempel for din tryghed og vores ansvar.

 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os, så finder vi en løsning, der matcher dit specifikke behov.

 

Find os her.