Dørlås

dørlås

Du leder efter en dørlås. Måske har du tænkt dig at udskifte dørlåsene i dit hjem, eller også har du bygget nyt og har brug for et pålideligt dørlåssystem. KN Låseteknik både tilbyder og installerer dørlåse, der svarer til den funktion, du har i mente. Vi har mange års erfaring med dørlåse. Som låsesmed har vi op gennem tiden afprøvet utallige antal dørlåse og kan vejlede dig i hvad for en type lås, der bedst egner sig til din ejendom.

Dørlåse kan være mekaniske. Der er nogle dørlåse, der kombinerer mekaniske dele med elektromekaniske cylindre og hængelåse. Vi kan opsætte den optimale sikring, så det bliver sværere for indbrudstyve at bryde ind i dit hjem eller din virksomhed. Vi servicerer og vedligeholder eksisterende låse. Vi kan også hjælpe dig til at vælge et bestemt låsesystem.

En effektiv dørlås - din frontlinje mod indbrudstyve

Den dørlås du vælger, er ikke ligegyldig. Det sender altså et signal om, hvor nemt eller svært det bliver at bryde ind i dit hjem eller virksomhed. Det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis dørlåsen har sendt det forkerte signal. Vi monterer magnet- og motorlåse, hvis man ønsker en meget kort reaktionstid fra låsen. Men det kan meget vel være, at du synes at en digital lås til yderdøre er hvad du foretrækker.

Der er låsesystemer, som giver mulighed for at åbne døren ved hjælp af en kode eller nøglebrikker. Man kan endda bruge en app til at betjene dørlåse. Det er selvfølgelig dig, der bestemmer, hvad for en sikkerhedsløsning du vælger. Men KN Låseteknik kan altid guide dig, så du træffer dine beslutninger ud fra et oplyst grundlag.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]