Låsesmed

Låsesystem

Du søger et låsesystem som kan give din organisation eller virksomhed optimal sikkerhed. Nu er det dig, der står for den opgave der ligger i at skulle finde et låsesystem, der kan leve op til jeres forventninger. Du har også brug for en låsesmed, der kan klare den eventuelle opsætning og montering af det nye låsesystem. Det er ikke overraskende, at du er kommet ind på vores hjemmeside. KN Låseteknik har mange års erfaringen inden for låseteknik og sikring af boliger og erhvervsejendomme. Vi er glade for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Nu har vi nemlig mulighed for at fortælle dig mere om vores sikringssystemer. KN Låseteknik tilbyder sikkerhedsløsninger til både erhvervs- og privatkunder. Ganske vist ligger vores hovedkontor i Hjørring, men geografien spiller ingen rolle for os. Vi kører faktisk i hele Nordjylland.

Man kan blive meget forvirret, hvis man på egen hånd prøver på at sætte sig ind i de mange låsesystemer der er på markedet. Nogle af disse sikrings systemer kombinerer mekanik og elektronik. Det vil altså sige, at man bruger fysiske nøgler til at få adgang til ejendommen, men systemets sikkerhed og pålidelighed  bliver højnet ved brugen af en række elektromekaniske cylindre og hængelåse. Forsikringsselskaber stiller tit og ofte krav til sikring af dine bygninger. De forventer, at din eller virksomhedens ejendom skal være forsvarligt låst. Derfor giver det god mening, at man rådfører sig med sit forsikringsselskab. Det er vigtigt at finde ud af, hvad for nogle sikrings krav, de stiller til bygningen. På den måde er man bedst stillet ved et eventuelt indbrud. Ud fra disse krav kan vi skræddersy den helt rigtige sikkerhedsløsning.

Vi installerer gerne dit nye låsesystem

Hos KN Låseteknik finder du alt det, du har brug for til sikring af din ejendom eller virksomhed. Vi tilbyder produkter og serviceydelser til alle typer døre. Måske vil du gerne have installeret et system med høj dirke-sikring, hvor nøglerne er sikret mod kopiering og cylinderhuset er borebeskyttet. Hvis det er tilfældet, så kan vi guide dig gennem udvælgelsesproces, så du får et system, der passer til dine behov.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]