Nøgleboks og nøgleskabe

nøgleboks og nøgleskabe

Du søger en nøgleboks. Der kan være mange grunde til, at man vælger at benytte sig af en nøgleboks med kode, eller uden kode. Det kan være tale om sommerhuse, villaer, lejligheder, udhuse, skure og flere andre steder hvor man er flere om én nøgle. Hvis man er nødt til at give andre adgang til en nøgle, så er en nøgleboks en genial løsning. Det samme gælder udlejningsejendomme eller dér, hvor der skal være adgang til håndværkere, rengøringspersonale eller andre servicepersoner. Hos KN Låseteknik har vi hjulpet mange af vores kunder til at vælge en løsning der passer til netop deres behov.

Ejendomsmæglere gør brug af nøglebokse, ved fremvisninger af boliger. Her sørger de for, at husnøgler er sikkert tilgængelige for potentielle boligkøbere. Der er flere typer af nøglebokse. Der findes nøglebokse med kode og med nøgle eller dem der er elektroniske. Der er også organisationer, hvor man har installeret et låsesystem, der kan give adgang til lokaler med fortrolige oplysninger eller tyve tækkeligt interiør. Sådan nogle steder kan man gøre brug af en nøgleboks til opbevaring af nøgler på betryggende vis. Denne sikkerheds løsning kan forvandle en tidskrævende byrde til en enkel opgave.

Nøgleboks og nøgleskab med kode

Man kan også vælge at tage et nøgleskab med kode i brug. Elektroniske nøgleskabe anvendes i dag i forsvaret, politiet, detailbutikker, renovationsselskaber, boligselskaber, forlystelsesparker, på museer, hoteller, hospitaler og mange flere. Nogle nøgleskabe registrerer automatisk hvilke nøgler der bliver taget ud af skabet, af hvilken person og hvornår det er sket. På den måde holder man altid styr på hvem der benytter sig af nøglerne. Der er forskellige måder at åbne et nøgleskab på. Man kan vælge pinkoder, fingerscanner, magnetkort eller RFID-brikker. Man kan også kombinere to muligheder for at opnå højere sikkerhed. Hos KN Låseteknik kan du få vejledning om, hvorvidt et nøgleskab med kode er den rigtige sikkerhedsløsning for dig.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]