Omkodning af lås

Omkodning af lås

Er du kommet i den ærgerlige situation, at du har mistet dine nøgler sammen med dine adresseoplysninger? Er det et familiemedlem eller en medarbejder, det er sket for? Hos KN Låseteknik ved vi hvor ubehageligt det kan være. Man føler sig utryg og udsat. Det er ikke fordi det altid er berettiget, men man har en tilbøjelighed til at frygte det værste. Når man står i en sådan situation, så er det betryggende at vide, at man altid kan henvende sig til KN Låseteknik og finde den hjælp man har brug for. Det kan være omkodning af lås.

Vi ved også godt, at det haster med at finde en løsning. Derfor reagerer vi prompte når du ringer til os, fordi du eller en i familien har tabt sine nøgler. Vi forstår fuldt ud, at der er akut behov for omkodning af dine låse. Det er selvfølgelig en af de serviceydelser vi tilbyder vores kunder, enten erhvervs- eller privatkunder.

Men det kan også være, at du har overtaget en ny bolig og er bange for, at du ikke fik alle nøglerne med. En anden tænkelig situation er, at du har haft besøg af en håndværker som ikke har leveret nøglen tilbage. Ved omkodning af lås sørger vi for, at de gamle nøgler ikke længere kan bruges.

Omkodning af lås er en betryggende løsning

Ved omkodning af lås behøver du ikke længere at frygte uvedkommende i hjemmet. KN Låseteknik tilbyder også omkodning af lås, når du gerne vil have én nøgle til alle låse. Det siger sig selv, at det gør livet lettere, når man vælger at have en enkel nøgle, der passer til alle låsene. Du behøver heller ikke at bære rundt på et bundt nøgler, der bare bliver ved med at vokse. Vi tilbyder omkodning af lås til erhvervs- og privatkunder. Vores priser er konkurrencedygtige og vi omkoder alle typer cylindre, herunder Ruko, DormaKaba, GEGE, Carl F., Abus og mange flere. Du skal bare ringe til os. Vi skal nok tilbyde en sikkerhedsløsning, der gør dig tryg igen.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]