Låsesmed Aabybro

KN Låseteknik er en veletableret og velbeliggende virksomhed, der dækker Vendsyssel og Nordjylland – Vi er derfor også din lokalkendte låsesmed i Aabybro og omegn. Vores låsesmede udfører alle typer af låsetekniske opgaver til både private og erhvervsdrivende samt både rådgiver og vejleder dig gennem hele processen. Vi tilbyder bl.a.:

  • Låseservice som eksempelvis udskiftning og vedligeholdelse af låse
  • Valg og opsætning af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse på f.eks. huse, biler, lejligheder og bankbokse
  • Installering af dørlukkere og dørpumper
  • Installering af magnetlåse og motorlåse
  • Omlægning og omkodning af låse

Vores låsesmede er kvalitetsbevidste, og de går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller serviceniveau, når det kommer til at udføre en opgave. Hos KN Låseteknik arbejder vi med fokus på vores nøgleværdier viden, kvalitet, forståelse samt god service, og vores låsesmede er altid up-to-date med den seneste udvikling og løsning på området. Vi kan derfor tilbyde dig den helt rigtige sikkerhedsløsning til netop lige dit behov.
KN Låseteknik ejes og drives af Peter Allan Christensen, som har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Desuden har Peter løbende efter- og videreuddannet sig, og på den måde har han opbygget en solid og kompetencemæssig bred vifte viden inden for sikkerhedsmæssige løsninger samt om låse og låseteknik. Det er samtidig din garanti for at få professionel og faglig stærk låseteknisk rådgivning.

Hos os er det dig som kunde, der er i centrum. Vi tager hånd om din sikkerhed og tryghed, og vi lytter til dig. Det er vores låsesmedes fornemmeste opgave at yde effektiv, professionel og kompetent rådgivning hver gang. Det er dine behov, vi tænker på, og vi sørger for, at du som vores kunde altid får de bedste og mest sikre produkter og løsninger, der er på markedet. Ingen låsetekniske opgaver er for store eller for små til os. Vores dygtige og servicemindede låsesmede står parat til at hjælpe dig, så ring til os på 40 42 16 58 eller skriv til os på [email protected] allerede i dag og få et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.