Låsesmed Ålbæk

KN Låseteknik er en veletableret og velrenommeret virksomhed, der dækker Vendsyssel og Nordjylland, og vi er derfor også din lokalkendte låsesmed i Ålbæk og omegn. Vores låsesmede udfører alle typer af låsetekniske opgaver til både private og erhvervsdrivende samt både rådgiver og vejleder dig gennem hele processen. Vi tilbyder bl.a.:

  • Låseservice som eksempelvis udskiftning og vedligeholdelse af låse
  • Valg og opsætning af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse på f.eks. huse, biler, lejligheder og bankbokse
  • Installering af dørlukkere og dørpumper
  • Installering af magnetlåse og motorlåse
  • Omlægning og omkodning af låse

Vores låsesmede er altid kvalitetsbevidste, og de går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller serviceniveau. Vi arbejder altid med fokus på vores fire nøgleværdier viden, kvalitet, forståelse og god service. Vores låsesmede har altid hånden på kogepladen med den seneste udvikling på området, hvorfor vi altid kan tilbyde dig den helt rigtige sikkerhedsløsning.
KN Låseteknik ejes og drives af Peter Allan Christensen, der har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Han har desuden løbende efter- og videreuddannet sig, og på den måde har han opbygget en solid og kompetencemæssig bred viden inden for sikkerhedsmæssige løsninger samt om låse og låseteknik. Det er samtidig din garanti for at få professionel og faglig stærk låseteknisk rådgivning.
Hos os er det dig som kunde, der er i centrum. Vores låsesmede tager hånd om din sikkerhed og tryghed, og vi lytter til dig. Det er vores låsesmedes fornemmeste opgave at yde effektiv, professionel og kompetent rådgivning hver gang. Det er kundens behov, vi tænker på, og vi sørger altid for, at du som vores kunde får de mest sikre produkter og løsninger, der er på markedet. Vi kan med stolthed sige, at ingen låsetekniske projekter er for store eller for små til os. Vores dygtige og servicemindede låsesmede står parat til at hjælpe dig, så ring til os på 40 42 16 58 eller skriv til os på
[email protected] allerede i dag og få et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.