Låsesmed Brovst

Hos KN Låseteknik der er en veletableret og velrenommeret virksomhed, har vi fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vi dækker Vendsyssel og Nordjylland, og kan derfor også med stolthed sige, at vi er din lokalkendte låsesmed i og omkring Brovst. Vores låsesmede udfører alle typer af låsetekniske opgaver til både private og erhverv, og gennem hele processen både rådgiver og vejleder de dig. Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • Låseservice som f.eks. udskiftning og vedligeholdelse af låse
  • Valg og opsætning af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse til f.eks. huse, biler, lejligheder og bankbokse
  • Installering af dørpumper og dørlukkere
  • Installering af magnetlåse og motorlåse
  • Omkodning samt omlægning af dine låse

Vores låsesmede er meget kvalitetsbevidste, og de går hverken på kompromis med kvalitet eller serviceniveau. Hos KN Låseteknik arbejder vi ud fra fire centrale nøgleværdier, der er: viden, kvalitet, forståelse og god service. Derfor er det også af stor betydning for os, at vores låsesmede altid er up-to-date med den seneste udvikling inden for vores ekspertiseområder, og kan give dig den bedst mulige løsning.

Peter Allan Christensen er ejer og driver KN Låseteknik, og har stor erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Desuden har han løbende efter- og videreuddannet sig, for at opbygge sig en solid og kompetencemæssig bred viden inden for sikkerhedsløsninger samt om låse og låseteknik. Det er din garanti for at få faglig stærk og professionel låseteknisk rådgivning. 

Hos os, er det kunden, der er i centrum, og vi er sat i verden for at tage hånd om kundens sikkerhed og tryghed. Vigtigst af alt lytter vi til dig, og det er vores låsesmedes allerfornemmeste opgave altid at yde dig en kompetent, effektiv og professionel rådgivning – hver gang. Det er også derfor, vi altid lytter til dine behov og sørger for, du altid får de bedst egnede samt de mest sikre produkter og løsninger, der findes på markedet. Vi påtager os alle typer låsetekniske opgaver, ingen er for store eller for små til os. Vores kompetente og servicemindede låsesmede står altid klar til at hjælpe dig, så ring til os på 40 42 16 58 allerede i dag eller skriv til os på [email protected] for at få et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.