Låsesmed Nørresundby

Når du vælger KN Låseteknik til din næste opgave, får du en både veletableret og velrenommeret virksomhed med fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vi dækker det meste af Nordjylland. Derfor kan vi også med stolthed sige, at vi er din lokale låsesmed i Nørresundby og omegn. Vores låsesmede udfører til alle tider enhver type låseteknisk opgave til såvel private som erhverv. Vores låsesmede står altid til rådighed til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen. En række af de opgaver, vi typisk bliver kaldt ud til, er:

  • Låseservice som f.eks. vedligeholdelse og udskiftning af låse
  • Opsætning og valg af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse til f.eks. lejligheder, huse, biler og bankbokse
  • Installering af dørpumper og dørlukkere
  • Installering af magnetlåse og motorlåse 
  • Omkodning og omlægning af dine låse

Vores kvalitetsbevidste, og yderst grundige, låsesmede går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller serviceniveau. Hos KN Låseteknik er vores fokus på 4 centrale nøgleværdier, som vi altid stræber på at arbejde efter: god service, kvalitet, viden og forståelse. Derfor er det også afgørende for os, at vores låsesmede altid er up-to-date med den seneste udvikling på alle vores ekspertiseområder. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig den helt rigtige sikkerhedsløsning.

Peter Allan Christensen ejer og driver KN Låseteknik. Peter har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen og har løbende efter- og videreuddannet sig. Derigennem har han opbygget sig en solid og kompetencemæssig omfattende viden om sikkerhedsmæssige løsninger samt inden for låse og låseteknik. Det er din garanti for altid at få en yderst professionel og faglig stærk rådgivning inden for låsetekniske løsninger. 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er kunden, der er i centrum hos os, og det er vores opgave at tage hånd om din sikkerhed og tryghed. Vi lytter først og fremmest til dig, og vores låsesmedes fornemmeste opgave er at yde dig en effektiv, professionel og kompetent rådgivning hver gang. Sammen med dig finder vi frem til, hvordan vi kan dække dine behov ind. Vores låsesmede sørger herefter for, at du får de bedst egnede samt de mest sikre produkter og løsninger på markedet netop nu. Hos KN Låseteknik påtager vi os alle typer låsetekniske opgaver, ingen er for store eller for små til os. Vores dygtige og servicemindede låsesmede står parat til at hjælpe dig, når det virkelig brænder på. Du behøver derfor heller ikke tøve med enten at ringe til os på 40 42 16 58 eller sende en mail til [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.