Låsesmed Vodskov

KN Låseteknik er en både veletableret og velrenommeret virksomhed med fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vi dækker Vendsyssel og Nordjylland og kan derfor med stolthed sige, at vi er din lokalkendte låsesmed i Vodskov og omegn. Vores låsesmede udfører alle typer af låsetekniske opgaver til både private og erhvervsdrivende, og de både rådgiver og vejleder dig gennem hele processen. Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • Låseservice som fx vedligeholdelse og udskiftning af låse
  • Valg og opsætning af låsesystemer
  • Oplukning af dørlåse til f.eks. biler, bankbokse, huse og lejligheder
  • Installering af dørpumper og dørlukkere
  • Installering af magnetlåse og motorlåse
  • Omkodning samt omlægning af dine låse

Vores låsesmede er meget kvalitetsbevidste, og går derfor aldrig på kompromis med serviceniveau eller kvalitet. Hos KN Låseteknik fokuserer vi på fire centrale nøgleværdier, som er essentielle i måden vi tilgår vores arbejde på: viden, kvalitet, forståelse og god service. Derfor sørger vi også for, at alle vores låsesmede altid er up-to-date med den seneste udvikling indenfor vores fagområder.

Peter Allan Christensen ejer og driver KN Låseteknik, og har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Han har løbende efter- og videreuddannet sig, hvormed han har opbygget sig en solid og kompetencemæssig bred viden inden for sikkerhedsmæssige løsninger samt om låse og låseteknik. Derfor er det også din garanti for at få professionel og faglig stærk låseteknisk rådgivning.

Hos KN Låseteknik er det dig, der er i centrum hos os. Vi er her for at tage hånd om din sikkerhed og tryghed. Vi lytter altid til dig, og det er vores låsesmedes fornemmeste opgave at yde dig en professionel, effektiv og kompetent rådgivning – hver gang. Derfor har vi altid dine behov in mente og sørger for, at du altid får de bedste og mest sikre produkter og løsninger, der findes på markedet. Ingen låsetekniske opgaver er for store eller for små til os. Vores kompetente og servicemindede låsesmede står altid klar til at hjælpe dig, så ring til os allerede i dag på 40 42 16 58 eller skriv til os på [email protected] for at få et uforpligtende tilbud fra KN Låseteknik, din lokale låsesmed.