Vindueslås

Vindueslås

Måske har du hørt om indbrud i nabolaget. Det er selvfølgelig en meget traumatisk oplevelse for dem, det er gået ud over. Men det giver også en ubehagelig følelse af utryghed, når sådan noget sker så tæt på ens hjem. Det har vi hos KN Låseteknik fuld forståelse for. Derfor tilbyder vi mange sikringsløsninger, såsom vindueslåse som kan hjælpe dig til at kunne rejse eller sove trygt.

En af løsningerne kan være, at man foretager en vinduessikring, hvor man monterer en vindueslås på hvert vindue. Det omfatter også, at man installerer en terrassedørslås og nogle sikringsbeslag. Vi kan selvfølgelig klare alle disse opgaver, men vi kan godt lide at høre hvad du synes er nødvendigt. Vi fokuserer udelukkende på dine ønsker og behov. Samtidig rådgiver vi dig, så du kan træffe dine valg ud fra et oplyst grundlag.

En vindueslås kan være en effektiv sikring mod indbrud via terrassedøre og vinduer. Den kan anvendes til både indad- og udadgående vinduer. Vindueslåsen kan også bruges på både højre, venstre og tophængt vinduer. Nu om dage er vindueslåse meget små og diskrete. De har også længere holdbarhed, fordi de kan modstå tryk og træk. Hvis man ønsker det, så kan man vælge samme cylindertype i alle vindueslåse. Nøglen behøver ikke altid at side i låsen, så vinduet kan være ulåst, mens du er hjemme.

Vinduessikring med vindueslås er lig med tyverisikring

Det siger sig selv, at du med en ordentlig vinduessikring sikrer din bolig mod uønskede besøg. Vinduessikring hjælper dig til at modvirke indbrud i dit hjem. Samtidig gør det flugtvejen meget mere besværlig for indbrudstyven. Det er ikke muligt for tyven at åbne døre og vinduer, der er sikret med vinduessikring. Der er derfor tale om en meget fornuftig investering. Vinduessikring kan faktisk også have en præventiv virkning. Det er fordi en indbrudstyv, der er på udkig efter hurtige penge, typisk vil fravælge et hjem, der er godt sikret. Det er mere belejligt for tyven at gå videre til et andet hus, hvor der er lettere adgang. KN Låseteknik står gerne for sikringen af din terrassedør og vinduer. Ring til os og hent et uforpligtende tilbud.

Kontakt KN Låseteknik i dag på tlf.:+45 40 42 16 58 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]